2023-03-28 102 浏览
HOW To Live Well (希慎广场)📍铜锣湾轩尼诗道500号希慎广场4楼414-417号舖🍾用餐体验去到希慎广场见到呢间餐厅非常之靓,室内设计好简约休闲,又有梳化位坐,就畀佢吸引住!☺️☺️希望同朋友舒舒服服咁enjoy our dinner🫶🏻🤍慢煮美国封门柳 •脆薯角 •烤杂菜 $238朋友系牛魔王🥰见到有封门柳就果断点左黎试,叫左七成熟。摆盘好有心思,美美的,好岩打卡🤭🤭入口好有牛味,同佢个source好match。可能系慢煮嘅关系,我觉得下次可以试下五成熟都得😙份量都好够,仲有脆薯角、枝豆同烤杂菜,好丰富😍正正🤍慢煮厚切日本四元豚肉•薯蓉•肉桂苹果 $198另一款主食试左佢嘅慢煮厚切日本四元豚肉☺️豚肉慢煮得好淰,配上肉桂苹果,成件事口感、味道层次都丰富左好多😋薯蓉有薯仔粒粒,无脆薯角咁热气,对生左飞之嘅我黎讲真系恩物呀😭👍🏻🤍焙茶自家制卷蛋 $48好多焙茶蛋糕入口都会比较淡味,但呢款个cream非常浓郁😍好有焙茶香味,细细旧share食唔怕太腻。甜品令成餐好完满🥳🍸Bouncing Bee 特饮 $58(Honey, Lemon Juice, Ice Jelly, Col
HOW To Live Well (希慎广场)
📍铜锣湾轩尼诗道500号希慎广场4楼414-417号舖

🍾用餐体验

🤍慢煮美国封门柳 •脆薯角 •烤杂菜 $238

🤍慢煮厚切日本四元豚肉•薯蓉•肉桂苹果 $198

🤍焙茶自家制卷蛋 $48

🍸Bouncing Bee 特饮 $58
(Honey, Lemon Juice, Ice Jelly, Cold Brew Peach Oolong Tea, Soda)
🍹Passion Bloom 特饮 $58
(Ribena, Fresh Passion Fruit, Soda)
同朋友吹水吹得耐,所以各自叫左两款饮品黎试!我呢啲想试新嘢嘅人黎讲,特饮非常吸引,一来佢mix and match左好多野,味道神秘有惊喜,二来佢卖相都相当讨喜😘😘Bouncing Bee因有蜜糖甜甜地好滋润,又有爱玉岩晒牙痕嘅我!而Passion Bloom有成半个热情果,本身有啲怕佢太酸,但佢又调教得好好,加左利宾立,好开胃清新!

☕荞麦茶 $68
🍵水蜜桃果粒茶 $68
朋友有少少唔舒服,所以叫左热饮黎试😊店员好细心咁为我地加水,又提醒我地水蜜桃果粒茶要浸耐少少先出味!两款茶闻落都好香,色香味俱全🫖

味道 🤍🤍🤍🤍
环境 🤍🤍🤍🤍🤍