2021-05-27 1498 浏览
结完婚唔洗减肥,终于可以大食特食第一样要食我至爱♥雪糕.行行下中环海滨,竟然见到 Emack & Bolio's! 作为甜牙牙的我,唔甜唔爱😂即拣咗我最爱2款雪糕球($68) ,配彩虹圈圈的威化筒(加$20) 1. 红桑莓黑白朱古力碎 (图中顶) 2. 花生酱OREO (图中底) 🟥花生酱OREO🍪🟧 当然比较甜啦,但oreo块多,每一啖见唔到但食得到浓浓花生酱味,唔会只有牛奶味.🟨红桑莓黑白朱古力碎🍫🟩为咗平衡番个甜,拣个真系我最爱😍甜中带酸的红桑莓雪糕,夹杂朱古力碎的丰富口感。不过呢个牛奶成份较少,偏向雪芭 feel, 所以快溶!食到好狼狈😆 (之前系有乳酪&雪糕2款质感拣架😫) .🟦彩虹圈圈威化筒🌈🟪我自认港女,为打卡拣咗呢个筒😎不过真心钟意食个筒的,唔好以为佢系死甜,其实彩虹圈圈系水果味,加上本身黏咗棉花糖,好似细个食紧谷类早餐,不过极甜版😆.口感丰富,颜色梦幻🦄 每次见到我都少女心发作😂一定有下次😎.

结完婚唔洗减肥,终于可以大食特食
第一样要食我至爱♥雪糕
行行下中环海滨,竟然见到 Emack & Bolio's
1. 红桑莓黑白朱古力碎 (图中顶)
2. 花生酱OREO (图中底)
🟥花生酱OREO🍪🟧
🟨红桑莓黑白朱古力碎🍫🟩
🟦彩虹圈圈威化筒🌈🟪
口感丰富,颜色梦幻🦄 每次见到我都少女心发作😂一定有下次😎
  • 雪糕