2024-03-16 46 浏览
去旺角行完街🥰 就梗系顺便揾埋好嘢食啦😎 原来hesheat喺旺角都开咗新分店🫶🏻 所以就即刻入咗去啦❤️安格斯牛肉芝士汉堡配薯条🍔 ($132)个汉堡烘得好干身同埋脆口👍🏻 系我钟意嘅口感,入边仲有生菜🥬蕃茄🍅洋葱🧅芝士🧀同埋汉堡肉,汉堡肉好厚身,食落仲有肉汁,芝士仲系Melting嘅状态,仲配咗超级香脆嘅薯条🍟同埋沙律,推介推介❤️香煎加拿大猪鞍伴焗蒜香蜜糖薯仔🐖 ($188)猪鞍好厚身👍🏻 一切落去啲肉汁标晒出嚟,上面仲有炭烧嘅坑纹,食落去都好有肉汁,侧根仲配咗烤薯仔,同埋串串茄沙律🥗特浓5.0牛乳巴菲- 蓝莓芝士饼🍦 ($72)特浓5.0牛乳巴菲- 宇治抹茶🍦 ($68)我哋叫咗两杯巴菲🥰 雪糕食落去好重奶香,入口滑身👍🏻而蓝莓𠮶个面头啲食用花做点缀好靓🥰 中间仲有脆脆米同埋cheese cake, cheese cake食落去好香滑,仲有蜜糖脆脆,同埋蓝莓,同埋蓝莓酱❤️ 依杯好好食,推介推介👍🏻抹茶面铺满浓浓嘅抹茶粉,入边仲有蕨饼同埋Mochi🥰香蕉拖肥奶昔 🍌 ($46)香蕉拖肥奶昔系沙冰嘅质地🥰 上面个cream好似一个雪糕咁🫶🏻 侧根仲有啲焦糖花纹,蕉味都好浓郁🍌 又唔会话

安格斯牛肉芝士汉堡配薯条🍔 ($132)

香煎加拿大猪鞍伴焗蒜香蜜糖薯仔🐖 ($188)

特浓5.0牛乳巴菲- 蓝莓芝士饼🍦 ($72)
特浓5.0牛乳巴菲- 宇治抹茶🍦 ($68)
我哋叫咗两杯巴菲🥰 雪糕食落去好重奶香,入口滑身👍🏻
抹茶面铺满浓浓嘅抹茶粉,入边仲有蕨饼同埋Mochi🥰

香蕉拖肥奶昔 🍌 ($46)
香蕉拖肥奶昔系沙冰嘅质地🥰 上面个cream好似一个雪糕咁🫶🏻 侧根仲有啲焦糖花纹,蕉味都好浓郁🍌 又唔会话好甜👍🏻