2022-10-26 159 浏览
再黎短期珍奶第4弹!同样地今次小编要继续尝试唔同既bubble tea 店,呢次拣左之前小编见网上有人推介过既小店。佢系位于旺角中心既90S•手作•茶, 网上既推介系佢地既蛋糕奶茶系列。佢地有得拣M size 或L size, 其实小编好中意识新野但唔系中意大量吸入,非常之开心可以唔使强迫饮大大杯,所以拣左M size。❤️【 草莓蛋糕奶茶 】$24(M)顾名思义,即系有旧仔草莓蛋糕系杯野饮入面,小编未饮前已经想像紧大大口吸入一旧蛋糕果个口感!OMG, so excited!! 😋 一接杯饮品上手,哇! 好靓呀!!未像已经觉得超级无敌好饮!😍😍😍即刻急不及待啜佢第一啖! 嗯?!?啜唔到旧蛋糕既?嗯⋯真系无啵⋯小编估佢应该系取蛋糕其名,一层层果个外观,系用左唔同既酱同cream围住杯边吱出黎而有呢个蛋糕感,唔周预期系有少少失望,不过佢呢个配搭其实都好饮既。
再黎短期珍奶第4弹!

【 草莓蛋糕奶茶 】$24(M)
即刻急不及待啜佢第一啖! 嗯?!?