2022-06-18 200 浏览
今日午餐试左间新野🤭整体感觉都好好,坐位阔落坐得宽敞😋lunch仲有special menu,饮品值得一赞! 午餐set转特饮半价~门口见到餐厅有个promotion好正❤️❤️❤️✨✨✨凡于平日中午时段1430-1700光顾一份午餐或甜品加配鲜奶咖啡,美式咖啡,泡沫咖啡,即可免费添饮。❁ 慢煮美国猪肋骨 •香橙BBQ烧烤酱 $188猪肋骨份量好多🤭酱汁酸酸甜甜之外,仲有阵花香味。搞到我系咁问朋友仔到底咩味,睇返餐牌原来系香橙味,好正。猪肋骨比较淋身(好重要) 咁就唔会食得好辛苦😌伴碟嘅薯条即炸,每条都好脆热辣辣!❁ 虎虾龙虾汁扁意粉 $88虎虾大大只,成件虾肉可以起出嚟🦐爽口弹牙。意粉方面配料丰富,软硬度适中,卖相劲靓,师傅卷得咁有心思❤️唔舍得整散佢😝淡淡咸香好味道。农场草莓乳酪明治牛奶 $46草莓酱份量控制得好好,成杯饮品唔会太甜,牛奶香味亦都好突出~丸久龙胆宇治抹茶鲜奶 $48用咗靓嘅抹茶粉🤗沟得均匀,同样两者比例控制得好好👍🏻📍 Polaris (太和)太和大埔太和路15号太和中心9号舖#太和 #太和cafe #太和chill #太和coffee #约会餐厅 #拍拖 #太和西餐

❁ 慢煮美国猪肋骨 •香橙BBQ烧烤酱 $188

❁ 虎虾龙虾汁扁意粉 $88

农场草莓乳酪明治牛奶 $46

丸久龙胆宇治抹茶鲜奶 $48
用咗靓嘅抹茶粉🤗沟得均匀,同样两者比例控制得好好👍🏻

📍 Polaris (太和)
太和大埔太和路15号太和中心9号舖

• 农场草莓乳酪明治牛奶