餐厅: 湯加 (泓景匯)
资讯:

2019-03-28 389 浏览
今日lunch一个人食饭,拣啲搭枱快食餐方为上策,但又唔想食麦记美心𠮶啲,呢间食肆不失为好选择!之前主要食拣𩠌嘅汤饭,有肉有菜,又可以转红米饭,感觉系清淡健康!今次想来啲唔同,见佢有啲新嘅常餐,坚要支持下,重点系常餐跟饮品,其他就加$7喔!常餐组合劲奇怪,沙茶牛肉公仔面配泰式鸡锤伴薯条、姜丝猪膶牛肉乌冬配瑞士鸡翼伴班戟、猪扒公仔面配越式春卷伴薄饭,好唔同茶记常餐,大开眼界呀!拣左姜丝猪膶牛肉米粉,配瑞士鸡翼伴班戟,加$3转冻柠茶!瑞士鸡翼够入味,味道唔错,但牛肉系用粉la过无牛肉味,汤底无味,而班戟得甜味无蛋香!感觉系做紧啲唔擅长嘅嘢!

2019-03-26