2021-03-14 608 浏览
星期日瞓到好晏,跟住落大桥买𩠌,顺便食个下午茶,近近地去元朗广场,每次都会去金记食,因为方便啰,今次都唔例外金记都算好大间,好彩有卡位坐,舒服又够空间感餐牌成寸厚,真系好多选择,花多眼乱,想食乜都有同老公连早餐都未食,所以大家都各自点个丰富少少既餐一齐食生炸鸡髀火腿烚蛋沙律配即食面: 老公话下午茶餐最正就系食炸鸡髀,炸得岩岩好好脆之余又唔会太干身,仲好juicy,而且仲有火腿烚蛋沙律伴菜,加埋个公仔面真系无得顶另外老公话一间餐厅最紧要杯奶茶掂唔掂,佢话金记奶茶好得,好够滑而我就拣左海南鸡套餐,首先成个餐都好吸引,有我至爱既花生,好香口又好脆,另外仲有我至爱既中汤,饮得出真系老火汤来的仲有鸡油饭好香,唔油腻,另外个主菜海南鸡,全部起左骨,啖啖都系肉,而且肉质非常滑,一定要点埋姜蓉及酱汁就系咁好食,令到我要点多只海南鸡外卖今晚加𩠌

金记都算好大间,好彩有卡位坐,舒服又够空间感
餐牌成寸厚,真系好多选择,花多眼乱,想食乜都有

同老公连早餐都未食,所以大家都各自点个丰富少少既餐一齐食

就系咁好食,令到我要点多只海南鸡外卖今晚加𩠌

2021-03-14
下午茶