2010-07-25
之前参加OR抽奖中左一吋手打牛肉汉堡套餐, 咁岩今日得闲, 过黎试一试!餐厅光猛, 环境干净! 可能因为星期同埋tea time 关系, 餐厅客人唔多~order 食物既时候, 顺口问下套餐既汽水可唔可转其他饮品~他们一口答应, 转左杯冻柠茶俾我!!! order 完, 佢地叫我可以揾个位坐, 整好会将餐送上! 招呼调到!等左大约十分钟, 佢地将餐送上, 哗! d 薯条系即叫即炸gar~~~热辣辣, 劲香脆! 佢地d 薯条同平时果d 快餐店唔同, 切得比较粗, 炸完都唔会好干, 而且薯味好重! 一吋手打牛肉汉堡: 面包夹住一吋既牛肉, 大大块生菜, 厚厚既番茄加上沙律酱, 单单睇卖相已经好吸引! 一口咬开, 嚿汉堡好香牛肉味, 7成熟, 好多肉汁! 生菜食落爽口, 唔似平时食开果d 会腍晒, "拿"埋一住!佢地好细心, 枱面放左盐同楜椒, 放便客人! 不过亦都有唔方便既系茄汁要自己去调味架度倒!系枱面既宣传单张度见到佢地有饭餐包杯饮品, 29蚊~下次可以黎试!