2023-03-31 212 浏览
今日嚟到北角食晚餐,见到一间环境气氛相当好嘅餐厅,二话不说就入左去坐底。我地嗌左晚餐二人set,有得自选菜式两碟,有汤、饭同饮品两杯,价钱都系$228,好抵食!啫啫鸡煲估唔到冰室入面都可以食到有火候嘅鸡煲,鸡煲嘅酱汁好开胃,辣辣地捞饭好夹,鸡件旧旧都啖啖肉,好推介!椒盐鲜鱿炸得好脆口,炸粉唔会太厚,比例刚刚好,鲜鱿每一件都厚肉,食落好满足,椒盐味嘅搭配好夹味,又系一味送饭。华田暴龙脆脆平时饮开华田,但第一次饮咁满足嘅华田特饮,估唔到加埋上面层脆脆系咁加分咁满足,小朋友一定要叫!西班牙特浓朱古力咖啡对于中意饮咖啡嘅人嚟讲,呢杯饮品完全满足到想咖啡嘅瘾,又唔会太浓烈,怕夜晚瞓唔著,咖啡同朱古力味好夹,唔会抢左大家嘅味,呢杯好岩中意咖啡之友叫!

啫啫鸡煲
估唔到冰室入面都可以食到有火候嘅鸡煲鸡煲嘅酱汁好开胃,辣辣地捞饭好夹,鸡件旧旧都啖啖肉,好推介!

椒盐鲜鱿

华田暴龙脆脆