2025-01-08 712 浏览
今晚同閨蜜揀左地點非常方便,係觀塘的三小漁晚餐,餐廳舒適寬敞,食物非常美味,招呼十分週到,令我們盡興而歸!我們點了任食火鍋套餐,非常豐富,先來三個美味小菜:❤️古法扣鮑魚伴煙燻糖心蛋,非常精緻,賣相一流,彈牙的鮑魚配上流心的糖心蛋,口感豐富,是一道矜貴的特色菜,令人回味無窮!❤️酸辣泡椒雞腳,酸辣味道十分突出,酸辣爽口,惹味又開胃。❤️任食麻辣雞煲,熱辣辣煲仔上,辣度剛好,炒得勁香口,雞肉鮮嫩多汁,吃起來非常美味,別有一番風味。湯底係粟米豬骨湯,入面還有南瓜及冬瓜,好足料!❤️海鮮併盤盛宴相當豐富,有多款海鮮:蟶子、海蝦、貴妃蚌、龍躉球、鱔片、青口、沙白、鮮魷,食物質素十分好,性價比超高。❤️美國肥牛、牛頸脊肥瘦均勻,肉味濃,肉質鬆軟,任點任食,打邊爐一流。令人開心嘅係,甜品係燕窩燉鮮奶,滋潤又養顏,令我們難以抗拒。
我們點了任食火鍋套餐,非常豐富,先來三個美味小菜:
❤️酸辣泡椒雞腳,酸辣味道十分突出,酸辣爽口,惹味又開胃。
湯底係粟米豬骨湯,入面還有南瓜及冬瓜,好足料!