2019-05-13
呢一日去黄埔行街专登走过去红磡买Iconic H睇下啲menu先 👇🏻我地就不约而同想食 #5 同8 于是就一人点一个set个set 包括一个热狗包 一个薯条 再加罐汽水呢个就系#5 和牛汉堡狗 里面有法兰克福肠 和牛汉堡扒 洋葱 菠萝 特质芝士酱 ☑️法兰克福肠都几长 我最怕个包咁长 条肠得一半 食到一半就无咗咁 ☑️张相都见到个和牛汉堡扒都好大块 雪藏扒黎讲味道质感算唔错 ☑️菠萝都系铺满条肠上面 🔘唯独我完全食唔到亦见唔到有洋葱 🤷🏻♀️整体黎讲呢个包都唔错 食落去好有口感 啖啖肉 有浓郁嘅芝士酱 ❗️再黎就系呢个#8 黑松露森林 里面有黑森林肠 热熔芝士 黑松露蛋 黑松露沙律酱 🔘呢个黑森林肠无法兰克福肠咁长同大条 而且食唔出有咩唔同嘅味道 (被芝士同黑松露盖过)☑️满满嘅热溶芝士溶咗系黑森林肠同黑松露蛋中间 形成一层芝士层 好香好浓芝士味☑️黑松露蛋 & 黑松露沙律酱 炒得啱啱高 蛋未全熟 配埋黑松露酱香得黎好惹味 争啲唔记得咗个set有薯条 我地另外加咗钱upgrade其中一个薯条做黑松露薯条 芝士薯条上面啲芝士已经干晒 食嘅时候芝士同薯条分开 不过都好味嘅 薯条上面会残留芝士香
睇下啲menu先 👇🏻
我地就不约而同想食 #5 同8 于是就一人点一个set
个set 包括一个热狗包 一个薯条 再加罐汽水
☑️菠萝都系铺满条肠上面
🔘唯独我完全食唔到亦见唔到有洋葱 🤷🏻♀️
芝士薯条上面啲芝士已经干晒 食嘅时候芝士同薯条分开 不过都好味嘅 薯条上面会残留芝士香 不过啲芝士就会变咗做一旧 食个时好「漏」
整体黎讲食物质素好 系地方细啲 多人去食都无位坐