2021-09-20 211 浏览
🔎 Next Station (元朗)💛前身果间泰国嘢食过一次就执咗 希望呢间顶得住啦 #元朗国🔹懒系正宗的卡邦尼意粉 $108比起其他卡邦尼呢款系浓好多 有蛋香仲有好多好多芝士 但又唔会好干 捞完个底都仲有少少汁烟肉方面都好唔同 系用好厚身又肥嘅烟肉 煎到劲香令成个意粉都加哂分🔹Daily special 猪扒炒蛋Bagel $68成个蒸笼咁上都几有趣 Bagel都算唔错 唔会好难咬又有啲芝麻系面 猪扒好厚 甜甜地又几唔错 炒蛋正常操作 但两样嘢加埋绝对系缺一不可🔸Iced Black $36第一样加分位系用不锈刚饮筒 其次系只咖啡豆都几香 但唔系最易入口果款 但都啱我口味嘅🔸Iced Mocha $45朱古力同咖啡比例做得唔错 系几出色 💬个人觉得食物质素同环境都唔差 但价钱真系偏贵 平日lunch虽然无加一收费 但定价太高又无加配饮品优惠 好难吸引到人平日会嚟食📍元朗妈横路7号富来花园A座地下10号舖🍴揾返相关地区👉🏻 #90sfoodieshare_元朗#食在元朗#我食在元朗你却在大排档
🔎 Next Station (元朗)💛
前身果间泰国嘢食过一次就执咗 希望呢间顶得住啦 #元朗国