2014-11-20 4283 浏览
星期日同女朋友睇完戏,本人同另一半已一早计画了去食蛋包饭 女朋友介绍了我去盛八,因之前她同好友试过话非常好食 咁为食既我当然要去试下啦 我同女朋友去到目的地,地方唔算太大,但胜在坐位宽阔,环境清洁 服务员既态度出奇地好                      1.芝士火腿地鸡三文治 : 女朋友极力推介说我一定话好食一来到发现三文治好大碟啰 我望住爱人讲,边食得哂呀她就说,望住我食,我就会食得哂.我心想今次真系要做只肥既白白猪了 三文治内有鸡肉, 蕃茄 ,火腿 ,芝士 ,芝士味好重,鸡肉滑嫩,蕃茄火腿新鲜,食落感觉仲有点像pizza 正啊,无得顶 超低食,变猪都低啊                 2.吉列香草地鸡咖哩蛋包饭:蛋好滑个咖哩汁唔算太辣,饭有香草味,地鸡炸得唔太干,又唔会太油腻.
芝士火腿地鸡三文治
吉列香草地鸡咖哩蛋包饭
星期日同女朋友睇完戏,本人同另一半已一早计画了去食蛋包饭
女朋友介绍了我去盛八,因之前她同好友试过话非常好食
咁为食既我当然要去试下啦
服务员既态度出奇地好
                     1.芝士火腿地鸡三文治 : 女朋友极力推介
说我一定话好食
一来到发现三文治好大碟啰
我望住爱人讲,边食得哂呀
她就说,望住我食,我就会食得哂.
我心想
今次真系要做只肥既白白猪了
 正啊,无得顶
超低食,变猪都低啊
                 2.吉列香草地鸡咖哩蛋包饭:蛋好滑

题外话/补充资料: 服务员态度超好,直得一赞.
2014-11-16
庆祝纪念