2017-07-24 64 浏览
卖汉堡嘅连锁快餐店开到成行成市, 食物质素每间都参差不同 就算排除以上因素 食都食到厌啦, 今日黎呢间餐厅 虽然都系 食类似嘅食物 但唔同嘅就系质素, 当然款式亦都比较多啦呢间位于佐敦 以汉堡为主题嘅餐厅, 除咗汉堡之外 仲有其他食物供应 绝对能满足客人嘅 口味要求虽然价格 有别于一般连锁店, 但食咗之后你就知道点解价钱会唔同, 一分钱一分货呢个定律 无法改变㗎啦!先讲呢个墨西哥鸡肉卷, 个表皮好似薄饼 唔会太干软硬适中, 内里嘅鸡肉 肉质及肉汁都能够保持, 而且用秘制酱汁腌过, 食入口味道好特别 而且口感相当之唔错, 配菜有薯条及沙律, 沙律的蔬菜好新鲜, 薯条就比较厚身大条, 炸到金黄色卜卜脆 薯仔味好重 好好味,而平时食薯条既茄汁呢度就比较有特色,估计是自行调配过的,味道与一般茄汁唔同,几有新鲜感!下面呢个叫做啤酒罐安格斯汉堡, 点解叫做啤酒罐 我就真系摸不著头脑 估唔到点解薯条同沙律 都唔多讲喇 质素依然一样咁好, 话明系汉堡 为主题嘅餐厅 主角食物一定有番咁上下保证啦, 汉堡包包质好松软又唔会太干都几新鲜,不过重点当然系安格斯 汉堡扒啦, 我唔识点形容但食落既感觉 只知道咩叫

薯条同沙律 都唔多讲喇 质素依然一样咁好, 话明系汉堡 为主题嘅餐厅 主角食物一定有番咁上下保证啦, 汉堡包包质好松软又唔会太干都几新鲜,不过重点当然系安格斯 汉堡扒啦, 我唔识点形容但食落既感觉 只知道咩叫做质素嘅分别, 佢嘅肉质同埋味道 孜然不同, 吞咗之后个口依然保持 一股独特肉嘅味道 好香好回味, 一个字形容~正!

呢杯冻柠茶 睇起上黎冇乜好讲, 虽然未必有过人之处, 但胜在味道正常唔太甜, 唔好以为一般正常味道嘅冻柠茶咁容易保持到, 好多茶记大型连锁店 嘅冻柠茶又苦又涩, 总结呢一餐嚟讲, 食物质素高 价钱合理 服务都唔差,不妨一试!
2017-07-03
外卖自取