2015-10-16
今日Lunch 好想食日本野,本身谂住去ifc板长,但由于太多人决定转战元气Lunch set 总共有abcd 4个A餐系刺身(有三文鱼,带子同海虾),加一个净乌冬及5件sushi(2件反卷,一件三文鱼,仲有两件唔记得左)B餐,因为想叫时已经售罄,所以见唔到真貌C餐,就系我食个个,火炙系列,有三文鱼(厚厚地),带子同虾。望落去一般,但食落去都几好味,个人觉得个饭煮得好好味,但要85蚊加一就有d贵最后D 餐,80蚊,牛油果长脚蟹饭,上菜后隔离同事大叫,哇~咁少d蟹肉既!! 其实都算略少,性价比颇低。全部餐都跟面豉汤,蕃茄沙律同一个关冬煮,(a餐就得个蕃茄沙律)整体黎讲,食物味道,质素,份量都唔算差唔算少,但计落差唔多成一百蚊一个lunch,就真系唔系好抵。如果各位黎开上环又想食性价比高既日本野,可以参看我另一篇食评,"寻宝记" 系苏杭街附近,同样价钱,更高享受
Lunch set 总共有abcd 4个
B餐,因为想叫时已经售罄,所以见唔到真貌