2017-04-04
睇完戏顺便食埋饭,三个人食。个场夜晚本身少人,入面有两枱客。见到menu唔系好吸引,叫个算系平嘅pasta算。芝士鸡肉长通粉,最快上,一般,个味正常,不过唔会想再食,七十几蚊正常。香肠拼盘,屋企人叫嘅,我差唔多食完个粉先到。睇得出𠮶六条肠(唔同味嘅六条)系用水烚熟再好轻手煎左下。见到烚肠都唔系好想试。屋企人话似超市一pack𠮶啲肠。180蚊烚到比你,你话值唔值。仲有成旧蒜头,系成旧,唔系一粒,未meet皮,个顶切左,切左𠮶面烤过,成旧硬同生?唔敢食,成旧放喺放无掂(我唔识野)。比喊样系主要因为屋企人返到去肚疴。。(无乜客所以食材唔新鲜?)烧春鸡餐最后到,半边鸡,kfc旧鸡都多过佢。明白春鸡系细啲。但系好鞋。88蚊。真心唔值,都系放到入口顶下肚算数。至于店员,有个女仔礼貌正常啲(比起其他人),其他人唔会greet你又或者讲野有咁短得咁短,"食乜呀", (用手指指你)"你个餐饮咩",仲要唔系我叫餐。。得我地落单啫,留心少少都无,明白纯粹过时间等收工。自己喺餐厅打过工,比个建议,上野食,一系记住边个叫乜,一系问/等人示意话你知碟野系边个食,唔好粒声唔出放低喺个空位就走。比多少少互动,唔好好似
比喊样系主要因为屋企人返到去肚疴。。
(无乜客所以食材唔新鲜?)
真心唔值,都系放到入口顶下肚算数。
至于店员,有个女仔礼貌正常啲(比起其他人),其他人唔会greet你又或者讲野有咁短得咁短,"食乜呀", (用手指指你)"你个餐饮咩",仲要唔系我叫餐。。得我地落单啫,留心少少都无,明白纯粹过时间等收工。自己喺餐厅打过工,比个建议,上野食,一系记住边个叫乜,一系问/等人示意话你知碟野系边个食,唔好粒声唔出放低喺个空位就走。比多少少互动,唔好好似大家当大家透明咁,讲句野唔系难。
讲真我宁愿澳牛啲伙记同我落单。
装修好,但其他方面都配合唔到,除左价钱。