今日睇完戏就黎食个晏。由于平时中午,晚上都好多人,要等好耐,因为系三四点嘅时间,所以唔使等位。客人得三四,职员企系到都有三四个,见到有客人呢都唔识叫人坐,木木独独或企喺度倾计。难怪忙嘅时,态度会都唔好啦。啲伙记都系靓仔靓妹,有倾有讲当然唔介意,但基本服务都要有。见到有个客人要order,个o靓仔冇谂住行埋去落单,净系带大叫问客食乜嘢,仲衰过茶记。叫咗十只,双拼汤饺,芫茜细肉同埋南瓜忌廉饺。芫茜猪肉一啲都唔出众,可能因为寻日食完皇后饺子嘅芫茜猪肉实在非常好味,好香,甜记呢间差得太多了。不过南瓜忌廉饺子实在不错,主要因为南瓜有甜味。辣菜脯都唔错,不过个饺子醋就系镇江醋味,麻麻。不过42蚊十只好抵啦,仲有一赞就系个汤底,我要左蕃茄薯仔汤,好味,饮晒!只可以话要等位等好耐我就唔会食,饺子仲有好多好选择,唔建议专登过嚟或者排好耐队食。

叫咗十只,双拼汤饺,芫茜细肉同埋南瓜忌廉饺。

2022-01-04