2014-08-04 1645 浏览
今日和同事午餐去了一间非常不错的意法餐厅. 一入去餐厅就见到美仑美奂的装饰, 印象最深刻系佢盏大水晶吊灯, 很有浪漫情调. 中午时段不是太多人, 我们被安排坐VIP房。房入面同样都有一盏好靓的水晶灯. VIP房很隔听, 很静, 还有歌听, 很适合一班朋友聚会聊天。我们各order左set lunch, 价钱十分合理。有牛角包,餐汤/沙津,main course, 餐饮同甜品,简直超值!!牛角包-香脆松软, 好食餐汤(蘑菇汤)-味够浓得黎又唔会太咸 好耐无饮过咁好味的蘑菇汤啦Main course (seabass with mussel)-鱼好滑, 青口够新鲜, 配埋个source, 啱啱好甜品(Tiramisu)-唔会太甜太漏, 芝士味够香,同平时出面食开既唔同, 好好食!coffee-咖啡够香,同tiramisu一齐食,简直系正全程挂住食,净系影左几张相tim..一定会再黎,下次想试下夜晚黎~

牛角包-香脆松软, 好食
coffee-咖啡够香,同tiramisu一齐食,简直系正

全程挂住食,净系影左几张相tim..

一定会再黎,下次想试下夜晚黎~

seabass with mussel
coffee