2020-01-15 795 浏览
话说有一日约左个朋友食晚餐聚下旧,大家不约而同都话想食意粉🍝朋友之前save低左Eatalian呢间餐厅!见到佢嘅介绍,哇!真系估唔到喺深水埗都有手工意粉可以食到佢店舖位置都好易揾,好近地铁站,𠮶日我哋大约8:30pm到,都唔系好洗等位一入到去就可以食入面嘅环境都唔错!店员都好有礼貌!佢安排左一张小圆枱俾我哋坐,地方阔落好舒服!我哋叫咗一个前菜,一个意粉,同埋一块护心牛,但因为太肚饿啦所以冇影到前菜叫完嘢食之后店员俾咗餐包俾我哋,唔系普通嘅餐包㖞!而系薄饼配黑醋,烟烟韧韧同黑醋都好夹!前菜我哋叫咗虾肉蟹肉沙律,好足料!哇哇哇!个意粉一上,味道好香浓呀! !意粉质地烟韧又好挂汁,真系劲劲劲推介佢地嘅手工意粉呀! !下次一定叫其他意粉试吓!相信都一定会咁好味😋😋😋呢个护心牛我地order左5成熟,肉质都唔错配埋火箭菜,芝士同黑醋酱,都唔会腻!总括一下,呢度嘅环境,食物,服务都好好呀!性价比好高!价钱唔系好贵不过食到好食嘅手工意粉🍝🤤🤤绝对推介大家黎食!嚟紧有朋友生日已经决定要喺度同佢庆祝

前菜我哋叫咗虾肉蟹肉沙律,好足料!
野菌牛肝菌宽带面
美国安格斯护心肉