2020-10-11
今日十月十一系小弟生日,而且仲系感谢祭,当然要去食下帮衬下,太太带左我去试呢间,一直都好想试。因为做左功课,坐低冇耐已经可以点餐了(只有英文字嘅餐牌冷冰冰的)。点了一个红虾意粉,卡邦尼意粉,慢煮牛扒。先来餐包,好味,包好软好香。之后好快已经上左个卡邦尼。同一般餐厅食嘅好唔同,好有蛋味,每一条意粉都浦满汁,烟肉好香好浓,非常之高质,意粉口感好特别,但偏硬。食紧卡邦尼时已经上了个红虾意粉,哗,个鼻已经闻到非常浓烈虾味,赶紧一试,不得了,虾味非常香浓,红虾肉质绵密且鲜甜不腻,有著一般虾类无法比拟的鲜甜美味,入口还会散发出独特的海洋咸味与甘甜,印象非常深刻。之后上的慢煮牛扒,吃落好冧,但太过冧,感觉似牛腩,呢个比较失望。食完正餐便点了几款甜点,总体而言很不错的,但不会使你印象深刻。总结:意粉非常高质,而且请左好多年青员工,加油呀!
总结:意粉非常高质,而且请左好多年青员工,加油呀!