2024-04-02 23 浏览
💭麻辣风云依个名成日都听人讲.. 今次小编终于都有机会食到.. 环境古色古乡.. 仲播住中国风嘅音乐.. 全部员工都非常友善.. 今时今日香港地已经好难揾到.. 性价比高✨蒜泥白肉卷 $6️⃣8️⃣ sʟɪᴄᴇᴅ ᴘᴏʀᴋ ʙᴇʟʟʏ ʀᴏʟʟ ᴡɪᴛʜ ɢᴀʀʟɪᴄ sᴀᴜᴄᴇ💬鲜甜嘅肉片,沾上蒜味酱汁非常好嘅一碟前菜✨花雕醉鸡 $9️⃣8️⃣ ᴅʀᴜɴᴋᴇɴ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ᴡɪᴛʜ sʜᴀᴏxɴɢ ᴡɪɴᴇ💬份量十足,鸡肉嫩滑入味,酒味香浓✨水煮牛肩肉 $2️⃣6️⃣8️⃣ sɪᴄʜᴜᴀɴ ʙᴏɪʟᴇᴅ ʙᴇᴇғ ᴄʜᴜɴᴋs💬我哋叫咗小辣中麻.. 辣度同麻都啱啱好.. 对于我哋都叫食得辣黎讲.. 牛肩肉软嫩.. 唔算太重牛味.. 不过份量十足.. 入面有莲藕·豆卜·云耳·芽菜·杂菌.. 我哋仲加左薯粉添..应该是四人份吧🤣😂🤣✨荔枝虾球 $1️⃣0️⃣8️⃣ sʜʀɪᴍᴘ ʙᴀʟʟs ᴡɪᴛʜ ʟʏᴄʜᴇᴇ💬一上枱已经比佢个造型同干冰嘅烟震摄到,不段哗😆哗😆哗😆.. 用上一捰假树挂上一粒粒荔技造型嘅虾球.. 的确非常吸引😍.. 虾球虽然没有荔枝味道..不过炸得啱啱好..外皮酥脆..内里
✨蒜泥白肉卷 $6️⃣8️⃣
💬鲜甜嘅肉片,沾上蒜味酱汁非常好嘅一碟前菜

✨花雕醉鸡 $9️⃣8️⃣
💬份量十足,鸡肉嫩滑入味,酒味香浓

✨水煮牛肩肉 $2️⃣6️⃣8️⃣
sɪᴄʜᴜᴀɴ ʙᴏɪʟᴇᴅ ʙᴇᴇғ ᴄʜᴜɴᴋs

✨荔枝虾球 $1️⃣0️⃣8️⃣
sʜʀɪᴍᴘ ʙᴀʟʟs ᴡɪᴛʜ ʟʏᴄʜᴇᴇ
💬一上枱已经比佢个造型同干冰嘅烟震摄到,不段哗😆哗😆哗😆.. 用上一捰假树挂上一粒粒荔技造型嘅虾球.. 的确非常吸引😍.. 虾球虽然没有荔枝味道..不过炸得啱啱好..外皮酥脆..内里口感弹牙..配埋佢嘅酸甜汁.. 唔会觉得太油腻..非常可口