2018-11-11 191 浏览
同家人去女人街行街, 谂住旺角呢一般嚟讲啲餐厅都唔错, 随手拣咗一间食越南菜嘅越兴园入去试下。一入到去见到佢话庆祝唔知 30 定 50周年, 咁我谂庆祝得 30 或者 50 周年,啲嘢食差极都有个谱架, 咁我拣咗咖哩牛腩饭,点知个咖哩牛腩饭相信系我呢十年最唔好食嘅咖哩牛腩饭啰 ! 完全冇咖哩味,有少少隔夜𩠌既味道啰 ,咖哩牛腩饭都唔系高科技嘅产品,一般快餐店茶餐厅都会做得唔错嘅,所以今次真系有惊吓冇惊喜啰 。价钱系几平, 碟头亦好大, 不过重点系唔好食啰! 真系好少食到冇咖哩味嘅咖哩牛腩饭 😖 通常食咖哩牛腩饭,大家都会尽量将啲汁加落啲饭度,越加越好食,越想食多啲; 不过喺呢一间餐厅,愈加啲汁落啲饭度,个饭就越唔好食。不过值得一提,啲员工嘅服务系唔错嘅。不过餐厅唔可以净系靠服务 ,一间餐厅最重要嘅系食品。 重点就系冇上网睇一睇意见, 原来一直都系劣评如潮 ,我纯粹系未做好调研工作啫😅

2018-11-10