2014-08-05 4578 浏览
今日同我同事打算去食早餐医肚,见佢个餐单有想食既野就入去啦!先叫左两个最普通既肠蛋出前一丁+两杯热奶茶+一个奶油猪仔包。好了,面来了,从表面看已经不是平常吃开的出前一丁,完全无口感,完全没有味道。咁就问一下落单的人,我们落的是出前一丁,但现在吃的不是,侍应说坚持话系出前一丁!咁我就请他拿来一包麻油跟味粉啦,过左几分钟,佢地就比左两碗各盛著麻油及一堆味精,都是半碗以上并没有包装的。侍应告知他们已把所有独立包装的味粉同麻油都拆包倒落大碗中,实在令人难以置信。一间称得上老字号既铺头,估唔到都会用假既出前一丁黎招呼客人。当我们食开既客人傻的吗?? 收出前一丁价但奉上普通公仔面~>_<~仲有果个奶油猪,完全都唔系相片果回事。又唔系果个包,更唔系果个脆。唔会再带同事去果到食,好唔老实!

唔会再带同事去果到食,好唔老实!

奶油猪
肠蛋出前一丁
2014-08-05
$45 (早餐)