2018-10-10 127 浏览
就咁睇相好吸引,仲期待晚餐嘅来临。1)板烧芝士菜盘 - 个铁板好细,每次只能烧3件, 仲要棵菜都厚,但铁板又细,真系烧到㶶都未食得。 而火只能维持10分钟左右,换第二次火已经冇心机烧。 而配嘅芝士系冇香浓芝士味。2)羽衣甘蓝煎饼 - 冇味嘅😓3)柚子蜜炸韩参 - 都有少少参味,但炸得唔够脆,配嘅柚子蜜好杰。4)韩国水梨卷 - 冇味5)烤牛肉 - 好碎,完全唔系一块块。系碎湿湿。6)素紫菜饭 - 较为好少少7)嘢饮唔记得全名.....红醋(2人), 即冲饮品嘅味道,加了较多水比较淡。服务: 差,带位不停睇电话,侍应目无表情。另外我哋有张BB櫈,当时朋友带小朋友离开餐厅一阵,但有位侍应好细声自言自语讲‘e....点解有张BB櫈系到架’ ,但又冇问我哋要唔要就攞走咗。 我哋见差唔多食完就冇特别出声。
就咁睇相好吸引,仲期待晚餐嘅来临。

2)羽衣甘蓝煎饼 - 冇味嘅😓

4)韩国水梨卷 - 冇味

5)烤牛肉 - 好碎,完全唔系一块块。系碎湿湿。

6)素紫菜饭 - 较为好少少

服务: 差,带位不停睇电话,侍应目无表情。