Three on Canton

餐厅: Three on Canton
资讯:

2019-10-13 3641 浏览
之前同屋企人庆祝生日,就去左食呢间自助餐。之前已经食过几次,都系觉得呢间最好食。今晚嘅主题系和牛,所以多左好多和牛菜,包括和牛寿司,烧和牛等等。而食物总类真系有好多,首先我个人最推荐嘅就系鹅肝,即烧即食,真系好好食,忍唔住攞左几旧,虽然唔系好健康。而佢个即烧嘅和牛我个人认为系最好食,虽然要排好耐队,但系我都攞左两次。牛味好重,而且无渣,真系入口即溶。另外个羊架亦值得推荐,十分大只。而甜品方面,我个人认为最好食嘅就系心太软,配埋雪糕食就更一流,而且心太软系新鲜出炉,真系热辣辣嘅朱古力会系个心到流出黎。食呢间自助餐真系会好饱,饱到最后连生蚝都无食到。
沙拉
心太软