2022-12-23 4847 浏览
这店很久前朋友已经说好好食,但一直都没有时间去,刚好有饭局,即时叫埋三五知己一齐去,果然没有失望,黄金流沙虾球,外皮香脆虾肉嫩滑,同平时系出面食吾同,脆皮得理又入味,花雕肉饼蒸膏蟹,真系不得了,肉饼是簿身但满满蟹膏又香花雕味,即刻叫琬白饭一齐食,只蟹劲多肉,砵酒焗桶蚝又是估佢吾到个皮仲仍然系脆,啲蚝啖啖肉,食到暖笠笠,又算叫个例汤,都一样真材实料,店主强调他们没有落味精,用新鲜猪肉,所有食材都是每日精挑细选,是真得!小炒皇亦不是外面一般例牌材料,挂住食都忘记拍照,连杯冻柠茶都有啖啖花香味,当晚我和朋友都食得非常之满足开心🥳,年纪越大,对食要求越高,因为限额有限,要好食而不是要速食例派,不是求份量,是要精髓,这里不会另人失望👍🏻👍🏻👍🏻