(非会员)
2009-05-17 1296 浏览
本来谂住去左大尾笃个霸度玩先架, 但太大雨, 决定先烧野食。我地去左呢间"红树林"度烧, $88一位, 任食包1支水同1罐汽水, 价钱平过隔离既"烧烤王", 听团友讲呢度环境企理D, 就决定向度开炉。落雨关系, 我地包左个场成2粒钟先有其他客黎, 正, 我地玩晒!!点解要影人开炉呢? 事关呢位哥仔非常勤力 (成个场冇人冇老细, 都好乖咁向度执野整理D野), 而且服务态度非常好 (我地好Q烦, 又呢样又个样, 佢都冇唔耐烦, 仲记得晒我地成揪既要求㖞), 你话系咪要赞丫! 十个好!!!讲下食物, 真系好唔错架! 尤其是鸡翼, 有好多口味, D肉又好滑, 赞!另外仲有肠类, 扒类, 丸类等大路野, 其他有鱿鱼, 多春鱼等等, 不过蔬菜少左D, 得粟米, 蕃薯, 青瓜, 蕃茄同洋葱。另外, 蒜香牛油面包都好GOOD!去厕所途中见到好多芦荟, 原来后面系自耕地, BBQ既蔬菜都系自己种架! 芦荟附近有几只狗, 不过唔使惊, 佢地好乖!6位团友都觉得有机会一定再黎呢间BBQ场!

6位团友都觉得有机会一定再黎呢间BBQ场!
2009-05-16
  • 各款口味既鸡翼