2023-01-03
用咗openrice订位好长时间,但系从未写过食评但今次Feast 自助晚餐体验非常差不吐不快。有生蚝但系奀瘦。加拿大长脚蟹壳多过肉食咗一轮都冇再食。生蚝同长脚蟹味道正常。鱼生,冷盘正常可接受。甜品相对其他食物发挥最好,亦似返一间酒店出品。嚟到主食非常失望要用电话落单有13样嘢拣,青菜,炒饭,龙虾通粉但系啲龙虾非常少得几粒意粉多过龙虾肉。牛柳粒配菜多过肉粒。椒盐三文鱼腩呢啲嘢其他自助餐任意攞啦,有和牛面,带子算系正常发挥冇也特别。最差嘅系连牛扒羊扒都冇话收收你700几文,畀啲噉嘅嘢食,话晒都系元旦餐厅冇装饰,人客都唔多,都知伏嘅啦。之前发挥正常订位都好难。今次咁容易订到位仲有85折就知衰啦。临入去取位之前问服务员有乜食都答唔出,事后谂谂佢都唔知点话俾你听。总之,觉得酒店收咁嘅价钱比D噉嘅食物直情系揾笨以后就算有人请我都唔会再去,俾你呃一次就够喇。冇心机影相,因为唔值。
冇心机影相,因为唔值。