餐厅: 陶源酒家
资讯:

餐厅: 陶源酒家
资讯:

2021-11-22 757 浏览
星期六谂住同朋友去食大闸蟹放题,见到陶源都算出名,收费唔平成5xx一位,心谂应该都唔会差得去边。点知中伏,果时第一转先每个口味(花雕、清蒸、盐焗)各2只,好快就嚟到,一开只只蟹无膏不特子,仲要入面系黑色。叫待应姐姐过嚟望,佢话:系咁架啦,总会有啲唔靓。你咪叫多几只啰!任食之嘛!好! 今转我地每款叫4只,心谂应该有啲好。嚟到开左4只都仲系咁,决定开晒12只睇,点知都仲系咁。最后叫经理过嚟,经理无解释净系话佢跟进。之后系厨房揾左10只生蟹出嚟话佢亲手拣比我地而家蒸比我地食(叫做塞住我地把口)。新蒸出到嚟d蟹都系无膏,只不过比上两转好啲因为唔系黑色。500几蚊最后唯有用两个寿包+几片油立立嘅片皮鸭+一只细鲍鱼塞饱左。总括: 唔会再帮衬呢间,嬲左