2023-12-06
从未遇过咁差嘅服务态度,一个星期前已经喺openrice订咗位,当日打去confirm多次,同时说明系庆祝生日,想问下有冇窗边位。电话入面位职员话,个booking已经confirm系窗边位。到夜晚去到嘅时候,我book 6点,我6点正去到到,佢哋安排左一张又唔系窗边,又细,同左右两边隔离枱隔开半尺都无嘅枱比我哋。我立即提出我confirm booking时餐厅同事已经confirm系比窗边位我哋。员工A话帮我哋睇睇,可惜一去无回头。我哋再问另一位貌似经理员工B,不过结果都系一样!话睇睇就唔见咗人。最后再问多次,隔咗几分钟,貌似经理员工B过嚟,用一个好差嘅态度问「系咪要窗口位?」结果带咗我哋出去户外位!仲话呢度咪窗边啰!真系未见过咁痴线嘅服务态度!仲衰过茶餐厅。一间所谓嘅高级餐厅,养住班咁嘅员工,真系帮自己倒米。最后我过咗对面天穴食,态度一流,食物一流,环境一流。好彩留低继续受住气咁食。