2024-11-25 0 浏览
公司拣左呢间举办BBQ活动场地:污糟 梳化垫好污糟,全程唔敢坐开炉:炉未开好员工就走左,要自己手动煽个火,煽左好耐都烧唔著,最后都系要再揾员工用火枪烧食物:一致唔好食,系好低质既烧烤食品👎🏻,除左丸类放左系雪柜自己夹之外,其他烧烤肉同蔬菜都系收起左,唔会见到,要望住个餐牌睇有咩,再向员工点,佢地会戴手套"那"落个食物盘度,大杂烩咁俾你🤮;种类好少,连茄子,蔬菜包,蕃薯都冇🤷🏻‍♀️设施:烧烤夹一个炉只有一个,唔够用,炭包得个两包,唔够烧服务:负责饮料既员工告知饮品唔岩饮可以去士多免费一换一,但士多员工表示冇收到通知,要我地来回又折返先换到饮料,内部沟通不足,而且冇即时确认安排,不负责任。唔会再去 唔值得去试 山长水远入黎 附近有更好既选择唔会推介俾任何人希望公司唔好再拣呢间烧烤场
公司拣左呢间举办BBQ活动

场地:污糟 梳化垫好污糟,全程唔敢坐

设施:烧烤夹一个炉只有一个,唔够用,炭包得个两包,唔够烧

唔会再去 唔值得去试 山长水远入黎
附近有更好既选择