餐厅: 百芳池上便當 (希慎廣場)
资讯:

2021-05-20 228 浏览
上星期六3:50左右去到这家店已经见到很多很气愤的客人等待食物或order food. 我等左15 分钟才有人可以Order. 一开始叫牛腩,话卖晒,改叫鸡翼。之后叫奶盖奶茶,就话无奶盖。叫珍珠又话无珍珠。最后连奶茶都话无。只好叫芋头鲜奶。再叫在个肉燥青菜。用Lee Garden coupon, 个 staff scan 左10 次都话5得又濑话我个手机screen 太暗,叫我5好用 coupon 用 cash 比$。 之后我话刚刚先系第二间用完,无理由5得。又5知等在几耐,有另一个老d既staff 话$99 用5到 coupon 要一定过$100。我就算啦加只流心蛋,又话无,之后话我点解5知要过$100,佢既态度非常差,骂人的声线。之后逼我叫其他食品,我非常气愤,为什么我要叫一些我不想食的食物?这位staff 即刻骂我”客人永远是对的”, 之后用国语骂我。依位staff 真的很过份⋯⋯最后另一位staff 就叫我买一个纸杯完左件事,当然佢没有给我这纸杯。最后搅到4:50 先埋到张单。依家野5知点做生意,乜都无就5好开铺啦!自己解决5到 operation 的问题仲骂d客!不知所谓⋯⋯
最后搅到4:50 先埋到张单。