2007-06-25 19 浏览
因为Uncle有张免费既生日蛋糕劵先至走去买黎食,如果唔系我都唔会系哩间野买cake食,无为贴钱买难受.入到去有个高瘦既职员俾张Menu我,叫我慢慢睇,成份都系鸡肠,我当然要慢慢睇清楚d材料,边d岩我屋企人食.隔一阵,有个矮肥既职员问我要d咩款?我话我睇睇先,佢就好唔耐烦话,我介绍俾妳,Walnut Cake,椰子cream等等等等.佢个样话我听:哩个女仔真麻烦,拣咁耐都未拣到.我就话:唉!一个又唔食得芒果,一个系老人家,又惊太”流”,又惊会好肥,都拣唔落手既...是但,就简单d要个Black Forest喇,唔该!通知佢星期日先至攞,又唔睇清楚月历就乱覆我日期,我就同佢覆核多一次,佢d眼神”励”住我.寻日终于试咗个黑森林喇!有Strawberry, Blueberry, Blackberry系面,三层朱古力cake夹住酸梅,期待的一件蛋糕,真系多么的难食,又唔太甜,又唔太酸,都唔知咩味,终言之就系差.