2018-08-11
食物差,环境差,地点差,服务差。 价钱贵,冇味道。 炖汤成$300 ,冇味道。 招牌辣炒辣蟹$588,油浸一样,没有味道,只有过期油溢味,蟹太不新鲜。 老板话转左厨师,所以系咁差d,话左个厨师,但钱一样照收。鲍鱼冇味道,订位时话有8折,但佢话送左鲍鱼就冇,除返条数即HKD 70/只。黄金炸虾,冇蛋黄,一堆炸米粉荐底,完全唔知佢想点,洒楼炸虾角仲好味。茄子牛仔粒,完全分唔出边旧系茄子,边旧系牛仔粒,啲雪藏牛仔粒又霉又烂。厕所又有人煲烟,污糟邋遢。冇乜服务,仲要收+1 工厂区,停车场要搭车䢂,又冇免费停车。食食下部冷气机仲严重滴水,阿姐俾个刚刚洗杯的盆过来盛住,咁当然会弹到周围都系,之后佢就攞条布去垫个盆,但又唔理d水其实已经滴到个客衣物和手袋上面,搞左一阵先叫我地转桌,但好笑嘅系转桌要我地自已拎哂d野,我冇攞自已个杯,之后就一直都冇杯用。每位埋单四百几蚊,揾笨,回家个胃唔舒服,因为啲嘢食太多油。仲要煮返个公仔面食先够饱。
炖汤成$300 ,冇味道。
厕所又有人煲烟,污糟邋遢。
冇乜服务,仲要收+1
工厂区,停车场要搭车䢂,又冇免费停车。