2018-10-04 72 浏览
我地4个人一人嗌左样甜品,等左3个字都未有野黎已经有啲躁,环顾四周啲食客,大部份人都系未有野食,但人流占左一半座位都无,唔明点解要等咁耐。跟住个店员就黎话杏仁茶无哂冻,得热,咁我地都话无所谓啦…点知再等多2个字个店员又黎话连热既都无哂,咁朋友就话咁唔要啦!之后黎左张单得返2样甜品,正喺我地想揾人黎问时,另2样无喺单上既芝麻杏仁茶就出现,话喺最后一碗,呢个时候已经好躁底,因为另一个朋友嗌密瓜西米露呢啲"笔"既野可以等左5个字都未出到,无法理解点解可以慢到咁! 而且个店员好似发紧梦咁,啲野仲有几多份卖会过左3个字先同人讲无?究竟系咪做生意架? 要人等咁耐先同人讲无系咩玩法?而且碗野系一啲都唔好食!永久back list, 超级差! 垃圾!