2023-03-01 709 浏览
邦记海鲜酒家真系令我哋好失望。先系餐厅嘅卫生环境好差,有啲小强走走去,好唔舒服。啲员工嘅态度都唔好,冇笑容冇热情,好似唔想我哋嚟咁。至于食物质素,真系令人失望。蒸鲍鱼同蒸元贝都冇熟透,味道都唔系好鲜美。整体上,啲菜式都无乜特别嘅地方。总括而言,邦记海鲜酒家需要改善佢哋嘅卫生环境、员工态度同埋食物质素,先至可以吸引更多嘅食客嚟。希望餐厅方面可以重视呢啲问题,提高佢哋嘅品质同埋服务,令消费者有一个更好嘅用餐体验。邦记海鲜酒家真系令我哋好失望。先系餐厅嘅卫生环境好差,有啲小强行来行去,好唔舒服。啲员工嘅态度都唔好,冇笑容冇热情,好似唔想我哋嚟咁。啲员工更加系叫极都唔应

2023-03-01
等候时间
15 分钟 (堂食)