2019-12-17 141 浏览
今次要介绍既系一间又平又好食 系旺角既pasta餐厅😚 位置系雅兰中心 好方便 价钱仲好亲民添😏我地叫左2人套餐 分2款 1款系pizza 1款系Grilled Dish 我哋对Pizza嘅兴趣大啲 所以就拣左$318个款套餐🍕入面已经包哂汤 沙律 Appetizer Pasta Pizza Dessert 同饮品 性价比极高😱汤我地就试哂特浓南瓜粟米忌廉汤同埋法式芝士洋葱汤 2碗都唔错 南瓜粟米味道都几浓 洋葱汤上有一块芝士法包 下面仲有好多洋葱 好淋索哂d汤👅沙律系香草鸡肉Caesar Salad 🥗 比想像中大碟 沙律菜好新鲜好fresh 连面包粒都仲好脆 抵赞👍🏻小食我地系套餐就拣左好多人赞好既秘制炸鸡 另外加钱试咗蒜味芝士鸡翼🤭 秘制炸鸡果然名不虚传 外皮炸得几香脆 肉汁仲紧紧锁住喺入边😍 蒜味芝士鸡翼点埋佢地既蒜味芥茉酱都好好食架👍🏻意粉我哋就拣咗温泉蛋蒜香蘑菇鲜制意粉 意粉果然好食 有口感唔会淋哂 拌上温泉蛋同香蒜都完全唔腻 比我地食哂😆 Pizza同样有惊喜🍕 我地拣左明太子忌廉芝士海老pizza 薄批食落香脆又无咁饱 面头舖满明太子忌廉芝士 味道超浓好惹味 最正系虾肉

秘制炸鸡
蒜味芝士鸡翼点埋佢地既蒜味芥茉酱都好好食架👍🏻
蒜味芝士鸡翼

温泉蛋蒜香蘑菇鲜制意粉
Pizza同样有惊喜🍕 我地拣左明太子忌廉芝士海老pizza 薄批食落香脆又无咁饱 面头舖满明太子忌廉芝士 味道超浓好惹味 最正系虾肉都系弹牙架😚

饮品有水果茶拣
甜品仲有两件Tiramisu 真系好高CP值既选择🌟