同朋友庆祝生日黎左依间日式料理食饭,环境好有日本风,食物质素高,而且好抵食👍👍👍鳗鱼卷——外面有一片好香滑配搭非常浓郁既鳗鱼片,内里有蟹柳、青瓜同玉子既配搭,真系超好味😍😍😍😍盐烧多春鱼———多春鱼经过盐烧处理,搭配微咸既口感同香气四溢的鱼肉风味,加上多春鱼有好多鱼卵,超好味,令我爱上左食多春鱼❤️❤️❤️盐烧厚切牛舌串———牛舌大块,而且好厚,但食落去一D都唔会韧,经过盐烧处理,令牛舌肉质鲜嫩多汁,真系好正,超值得食😍👍👍👍豚肉泡菜锅———以猪肉同泡菜为主要材料,猪肉片同泡菜一齐煮令汤底非常浓郁鲜甜,带有轻微辣味,口感丰富,汤底都真系好好饮😘😘😘。手打冷乌冬配日式酱油———冷乌冬面清爽弹牙,搭配清淡既日式酱油,带黎一种凉爽既口感同简单既风味。咁次依餐生日饭令我朋友食得非常开心同享受,真系好好味,下次再约过黎食😘😘😘