今晚同家姐食饭,揾到一间超好食的烧肉😍虽然位置有d隔涉,但好值得去!叫左个二人套餐$698,套餐好丰富:有前菜三款、沙律、味增汤、三款牛菇盛会、饭/乌冬、甜品同饮品。我欣赏呢间餐厅由前菜已经开始见到好花心机,而d牛牛好好味,食得出系有质素,最后仲可以玩埋茶艺。前菜三品👉🏻炸鲜奶入口即溶,奶味突出。辣带子裙边搭配麻辣酱汁好惹味,而蟹柳酸酸甜甜好开胃。🥣樱花虾味噌汤樱花虾密密麻麻,好香虾味,非常有特色。我饮晒。🐮呢个烧肉有三款肉,份量好多,A4和牛油脂爆棚,入口即溶,而封门柳就好juicy😙😙☕️普洱茶用来解腻一流。🍜稻庭乌冬手打乌冬好有咬口,连个猪骨汤底都好浓味,有心机!🍵日式甜品我超爱绿茶,所以好期待呢个甜品。将水倒入绿茶粉搅拌成绿茶浆,再加入云呢拿雪糕,绿茶粉茶味非常浓郁,云呢拿雪糕有粒粒云呢拿籽,超好味,绿茶控必试。最后!有得抽奖玩刮刮乐,我地中左一支酒💃餐厅楼底高,好舒服。
前菜三品
🥣樱花虾味噌汤
樱花虾密密麻麻,好香虾味,非常有特色。我饮晒。

☕️普洱茶
用来解腻一流。

🍜稻庭乌冬
手打乌冬好有咬口,连个猪骨汤底都好浓味,有心机!

🍵日式甜品

最后!有得抽奖玩刮刮乐,我地中左一支酒💃
餐厅楼底高,好舒服。
2024-07-21