2021-09-28 556 浏览
平时少去荃湾,呢日同朋友行开𠮶头就去咗海之恋度揾餐厅!😂之前都有同朋友嚟过呢度食下午茶☕️🫖,仲坐露天位,感觉唔错!所以今次再同朋友去呢度食晚餐🍽今次去到室内位置只剩返近厨房嘅高枱,一系就坐户外位,因为怕热都系坐高枱啦😌店员话因为我哋坐呢个位置做送上肉干俾我哋作补偿😂服务是不错的!👍🏻.食物方面点了 辣蟹肉扁意粉$188 和 煎三文鱼扒$188个意粉味道真系好辣!🌶少食辣嘅我真系驾驭唔嚟!但令人嬲嘅系成碗意粉唔见到好多蟹肉🦀,感觉上好似冇嘅一样, 一d 都唔值呢个价钱呀!🤬三文鱼扒相对较好食, 外皮煎得好香脆!加上扒面淋咗好多酱, 好入味!个人好钟意加柠汁 提出鱼嘅鲜味之余, 令到成块扒好freah!😍而且大大块,肉质鲜嫩!👍🏻要叫多咁知"炸弹"当小食,主要是薯蓉同面包就系食,加上炸至香脆嘅外皮,内里仲夹咗芝心添!😂原本谂住呢度𩠌会好好食,但感觉都mama!薯蓉唔够滑,同埋太饱肚了!😌最后我哋仲食净一旧😭不过坐高枱影相都几好,背景都几有feel😜🤪
食物方面点了 辣蟹肉扁意粉$188 和 煎三文鱼扒$188
辣蟹肉扁意粉

香煎三文鱼扒
香煎三文鱼扒
炸弹
炸弹

不过坐高枱影相都几好,背景都几有feel😜🤪