2024-05-17 117 浏览
阿妹生日,拣咗呢间食晚饭,之前光顾咗几次印象都好好,今次更加印象深刻首先点咗个例牌片皮鸭🦆加酸菜鱼🐟二人份,辣度同酸度都可以拣,碟头好大,酸菜食落味道啱啱好唔会太酸,份量真系好多食极都有😆鱼肉都好多,冇乜骨之余又唔腥,有鲜味又滑嫩真系好正!片皮鸭鸭皮好脆,加埋个酱入口即溶大满足,超正!三个人食,每人都有三、四块饼皮分到,略嫌配菜如青瓜丝同葱丝少咗啲,再加多少少就完美了。套餐仲有一碟鸭架同土豆丝。土豆丝爽口清凉,可以当冷面咁食;个鸭架冇乜肉,但整咗麻辣口味,喜欢损骨的绝对会好钟意!当晚惠顾满$300仲送个小菜,星期四系送猪手,估唔到咁大碟卖相又靓,真系按menu 原价$98咁送,好惊喜!虽然红卜卜但唔算辣,食唔到太辣嘅阿妹都应付到仲食咗几旧。我地仲叫咗碟炝炒手撕莲白菜,出奇地入味,可以话系成枱肉以外嘅一股清泉!Good!👍生日饭唔少得有蛋糕🎂,之前已问咗切饼费收$50。职员都好体贴,执干净晒张枱咁送上蛋糕同餐具,但最惊喜系我地食食吓蛋糕仲送个甜品🤩,睇餐牌卖$68的呢客彩虹乌龙冰粉卖相一流,底下嘅冰粉好浓香茉莉茶/乌龙茶香味,十分清新!总括而言今晚晚饭体验非常好,食物味道、环境同服务都好

片皮鸭鸭皮好脆,加埋个酱入口即溶大满足,超正

总括而言今晚晚饭体验非常好,食物味道、环境同服务都好正,绝对会再帮衬呀🥰
片皮鸭酸菜鱼餐
麻辣猪手