2023-07-22 409 浏览
关于booking:我个friend前日book嘅时候话喺一个平台上book有半价 跟住今日先短讯话畀佢哋知半价系套餐 同时要点一个甜品或者一个饮品先有呢个优惠 关于收费:book嘅时候连fine print都冇讲明个优惠 事后先短讯讲明 咁都算啦 我哋都照去 但系埋单嘅时候发现除咗10%服务费之外每人仲加收10蚊嘅唔知咩费 去饮茶就话有茶位啫 我哋去到佢连水都冇畀我哋 咁呢10蚊唔知系咩嚟而且我哋点甜品嘅时候 佢话佢哋d芝士蛋糕卖晒 但系仲有巴斯克芝士蛋糕 咁我哋就话好啦 点知埋单嘅时候佢先话巴斯克芝士蛋糕系贵d 芝士蛋糕系60蚊一件 巴斯克芝士蛋糕系90蚊 贵成50% 落单嘅时候提都冇提过 关于服务:我哋个餐都未食完佢就开始上甜品 个甜品又有鲜奶油 虽然室内有冷气啫 你摆喺度都系会融㗎嘛咁我哋食完嘢坐咗阵就畀钱啦 畀完钱返埋台坐低侍应走嚟有礼貌咁同我哋讲佢哋收档了 其实佢哋收六点 呢个咁有礼貌嘅passive-aggressive behaviour我都真系无语咗 收6点仲接5点半嘅booking 又冇英文餐单 我哋自己翻译佢个餐单畀在场唔识中文嘅朋友听 半个钟真系点餐都仅仅够 走
关于booking:
关于收费:

关于服务:
我哋个餐都未食完佢就开始上甜品甜品又有鲜奶油 虽然室内有冷气啫 你摆喺度都系会融㗎嘛
咁我哋食完嘢坐咗阵就畀钱啦 畀完钱返埋台坐低侍应走嚟有礼貌咁同我哋讲佢哋收档了 其实佢哋收六点 呢个咁有礼貌嘅passive-aggressive behaviour我都真系无语咗 收6点仲接5点半嘅booking 又冇英文餐单 我哋自己翻译佢个餐单畀在场唔识中文嘅朋友听 半个钟真系点餐都仅仅够 走嘅时候听到staff之间讲收工迟呢样𠮶样 真系唔知系讲畀边个听
2023-07-22