2025-01-27 48 浏览
餐厅菜式系香港都算几特别,系墨西哥菜,我们一般好少食到。位于水街都多人经过。布置特别,有d得意布置于天花板好有气氛俾人打卡。窗边位光线充足,仲可以望到途人经过。餐厅好chill,好岩放假🏖️休闲饮下野叹下美食。🥤Non alochol:Jamaica(Healthy Hibiscus tea)Alochol:Tequila honey with cinnamon餐厅两类型既饮品🥤都有,依两杯味道都几好,几钟意佢杯Tequila honey加左蜜糖🍯提升甜味,甜甜地减少酒既苦涩味。🥘Birria Beef Stew传统菜式:用浓郁的牛肉汤慢煮牛。旁边有蒜粒同芫荽碎,根据自己口味而加。汤头浓郁,色泽偏深啡色。亦包含一碗细细及已调味嘅饭配牛肉真系好正😊。Avocado Fries酥炸牛油果🥑,估唔到系咁好食!配埋自家青柠汁味道真系好夹!酸酸汁地嘅酱汁配埋咸香外皮,同埋咬落非常软属嘅牛油果,健康同好味两样都做到!❤️‍🔥🌮Quesadilla(Two pieces) with pork墨西哥传统菜式--卷物。两块刚刚好够二人食。外皮唔会硬身,一咬落去外皮非常香脆,而且入边嘅猪肉粒加埋蔬菜粒口感非常

🥤Non alochol:
Jamaica(Healthy Hibiscus tea)

Alochol:
Tequila honey with cinnamon

🥘Birria Beef Stew

Avocado Fries

墨西哥传统菜式--卷物。两块刚刚好够二人食。外皮唔会硬身,一咬落去外皮非常香脆,而且入边嘅猪肉粒加埋蔬菜粒口感非常丰富。
  • Birria Beef Stew
  • Avocado Fries