🥳听朋友讲咗,就即刻嗱嗱临book左同老公 今日试吓先!一入到去已经俾个会面吸引住!感觉超高级😬 lunch 就系lunch set,好似日式𠮶啲厨师发办咁,系餐厅chef帮你决定咗呢期食材同menu啦! 完全唔洗谂,超爽呀!😳Plounéour-Ménez Pigeon !哗呢个𩠌高级到唔识读!系真正嘅法文!呢个鸽子系来自芬斯泰尔的鸽子同当地柚子,搭配鸽肉汁和血液,味道新鲜而力量十足超惊喜!口感非常丰富!充满着浓厚嘅酱汁,份外惹味!鸽子肉鲜嫩, Juicy !亦都唔会有浸腥味!鸽子肉唔会太厚,非常正!煎得啱啱好!不会太硬!酱汁都好好食。好特别!餐厅用心制作料理,烧鸡烧到啱啱好唔会太嚡太靱!鸽子煮得超腍!好食到简直唔敢令人相信!软绵绵嘅鸽子肉再配埋柚子汁简直系Perfect !直迫我嘅味蕾!味蕾大爆炸!😌