餐厅: 摩司
资讯:

2019-01-26 997 浏览
2019年1月18日星期五今日亲戚请食饭一行12人订左八点,分开咗两张枱先至坐得晒。人数太多比老人家坐大枱先,我哋后生嘅就坐左一张四人枱等隔离枱埋单走人。美中不足嘅系隔离𠮶台见到我哋咁多人食完又唔肯走。既影响人哋做生意又阻住我哋冇得食讲番啲嘢食真系冇得弹西冷牛扒。好好味口感一流。配菜加埋酱汁都十分之正呢一个系餐厅推介嘅肉眼牛扒,佢提醒我哋食完西冷再食肉眼。果然冇讲错。肉眼牛扒仲正龙虾配意大利饭,餐厅好细心帮我地啲龙虾斩件方便我哋share。意大利饭煮得啱啱好好味再嚟系猪手猪手唔会太肥, share 每人一件啱啱好呢一个油甘鱼配意大利粉有惊喜。平时食油甘鱼通常都系食刺身估唔到煎出嚟好好味
2019年1月18日星期五

讲番啲嘢食真系冇得弹

西冷牛扒。好好味口感一流。配菜加埋酱汁都十分之正
再嚟系猪手
猪手唔会太肥, share 每人一件啱啱好
2019-01-18