2021-10-11
公司咁啱有同事生日,又咁啱落大雨,仲要黑雨😰,咁就book咗间唔使出街都可以去到嘅餐厅食,点知非常后悔!😓😓我哋叫咗个Butcher’s Breakfast,呢个Main系两人份量,而跟个Main有一份Toast 可以任添🍞。首先,个Butcher’s Breakfast 入面个牛骨髓非常之油又无味,份量亦唔系好多。碟嘢内其他嘅嘢都偏油但又无乜其他味,食落就成口油,个感觉同饮食油无乜分别🤮。至于个跟餐嘅Toast🍞,本身已经黎得慢,仲要煮到㶶晒,再叫佢再上又等another 15分钟,又系㶶嘅,叫人点食。其实我自己系屋企焗个toast都系5分钟,唔明点解佢哋要15分钟,出到嚟仲要系唔食得🤮🤮。之后,我哋仲点咗个鸡,入面仲红同生嘅,问个waiter,佢话烧鸡入面生系正常,而佢已经无晒鸡可以换😧。其实,正常高级餐厅啲鸡系唔会生,而如果客人问又无晒果样嘢正常系会直接offer 不如转另一个Main俾你,而唔系讲完就等我哋回应😓😓。就算唔计生果part,只鸡无season过,同食清水煮鸡胸无分别。😑😑总结黎讲,呢间餐厅只系食环境,如果你唔介意用一个非常贵嘅价钱去enjoy环境同好差嘅servi
总结黎讲,呢间餐厅只系食环境,如果你唔介意用一个非常贵嘅价钱去enjoy环境同好差嘅service同好差味道,咁都可以嘅,只系我唔系咁嘅人,所以我下次就不了👋🏻👋🏻。