2007-11-22 11 浏览
服务质数-劣非常认同之前嘅食评. 老板娘好似吾休做, 当顾客吾系人. 有次排队等外卖, 等左成25分钟都未有, 睇住有个食客想换位, 老板娘话冇得换, 吾好食啰. 伙计都有点学老板, 寸寸咁同等外卖嘅人讲嘢. 果次之后我都吾想再帮衬. 食物方面,本人至爱系艇仔粥, 根本无得买. 又至爱牛脷稣, 又系冇得卖. 试过鱼片粥, 牛肉粥, 皮蛋瘦肉粥, 第一次食就好似几好, 食食下觉得味浓得过份, 好重味精, 食完劲口渴. 有次病左去帮衬碗牛肉粥, 食完仲吾舒服.好难受提议有病千万吾好食呢间D粥, 因为太重味精, 油条则过脆过油腻, 吾似食油条. 比较好嘅系炒面, 不过为左个炒面我就吾想受气. 至于价钱则好平.
服务质数-劣