2024-02-25 18 浏览
近排好想食日本餐厅,我由细到大都住天水围,所以上网搜寻一下边度有好食嘅日本餐厅,好多人都推介元朗又新街嘅一间日本餐厅,所以同朋友一齐放工去试吓,估唔到一食就爱上咗,而且里面嘅食物质素都好高,真系好抵食呀,而且性价比高,而且服务质素又高,侍应好主动好亲切,又有礼貌,有宾至如归的感觉,而且呢一间系主打串烧嘅舖头,佢嘅开工时间去到凌晨,所以如果放工好夜,都可以同朋友嚟试吓,而且座位空间好大,食得好舒服啊,唔会好挤迫,而且我哋推介系蟹籽沙律,估唔到佢嘅蟹籽沙律非常有人情味,因为大大碟,而且劲多晒啦,好多青瓜,好多孩子,真系好抵食呀,超巨型,真系好有惊喜呀,而且厨师都系有良心嘅,整嘅寿司都系即叫即整,刺身大大件有肥美, size啱啱好,真系食完好有满足感,好幸福