2025-01-23 259 浏览
今日试左餐厅三样野食冬荫大头虾意粉生姜芫茜青酱蟹肉意大利饭马拉盏炒通菜先讲第一样意大利饭蟹肉本身都够鲜甜,意大利饭用了比较多芝士,所以口感比较creamy 同黏口,配合返芫茜青酱同埋生姜粒既味道都几清新,唔会好腻。味道唔错,几独特。8/10第二炒通菜,够镬气,价钱都正常,味道够。8/10最后先讲个意粉 🤩🤩呢个真系超出色,整个意粉既酱汁系creamy 既浓浓冬荫公汁。 佢口感食落似系卡邦尼意粉咁黏,但唔会咁腻,因为冬阴公既酸香辣味会令你越食越想食😛劲出色而且啲虾好大只爽口,连埋汁食仲正。仲有埋个大大虾头,连埋虾膏食真系停唔到。呢个意粉必食10/10另外,服务员既态度都好好。好细心既一样就系佢地系我地入去之前会问定有冇咩食材敏感再比建议,所以都食得好安心舒服
今日试左餐厅三样野食
冬荫大头虾意粉
生姜芫茜青酱蟹肉意大利饭
马拉盏炒通菜

先讲第一样意大利饭
8/10

第二炒通菜,够镬气,价钱都正常,味道够。
8/10

最后先讲个意粉 🤩🤩