2018-09-18
一个8号或10号风球,确实令市面上乱、乱、乱⋯Happylands早就订好咗个mini cake,还担心17晚取蛋糕有什么阻碍,明白到各位上班都是乱,致电Hysan同事又未返到公司,于是打去K11店,佢地好好,将笔者讯息pass俾Hysan同事,甚至该店同事未返到公司都用自己私人手提同Happylands讲不用担心,该店有驻场师傅到晚上取饼时,果然没有令我失望。与其说这Summer Tea是限定版倒不如说Smile的员工确实是「SMILE」待客赞咗咁耐,都系讲返个cake。培茶chiffon 底,味唔太甜、有茶香,又够松软,好QQ,至紧要系唔「漏」,好味😋值得一提嘅系Hysan转咗新位置,坐得比以前舒服多,凉凉冷气或者响豆豆梳化位坐住咁叹yogurt,正哦😊